Almindelig tandpleje

De fleste mennesker er interesserede i at bevare deres tænder livet igennem, men ligesom der kan opstå sygdomme i resten af kroppen, kan der opstå sygdomme i tænderne og deres omgivelser dvs. tandkød og kæbeknogle – tændernes fundament.

Når vi mødes første gang, vil vi tale om de problemer, der måtte være. Vi foretager en grundig undersøgelse med optagelse af elektronisk journal. Herefter lægger vi sammen en behandlingsplan, som omfatter behandlingsmuligheder, tidshorisonter og prisoverslag.

Det ser vi efter

Ved eftersyn undersøger vi tænder, tandkød og slimhinder og kontrollerer din bidfunktion. Regelmæssige eftersyn er vigtige for tænderne, så vi kan sætte ind med tidlig forebyggende behandling for, at du kan beholde dine tænder længst muligt med mindst mulig behandling.

Ingen overraskelser

Når vi har gennemført eftersynet, får du information om din nuværende tandstatus og om nødvendige behandlingsmuligheder, tidsplaner og prisoverslag.

Fyldninger

Finder vores tandlæge caries (hul), laves dette med et fyldningsmateriale. Valget af fyldningsmateriale afhænger af forskellige faktorer og dine individuelle ønsker.

Rodbehandling

En rodbehandling er nødvendig for at bevare tanden, hvis der er gået betændelse i tandens nerve eller tandens nerve er død. Behandlingen kan i dag foretages smertefrit.
Se mere under punktet smertefri behandling.