Implantatbehandling

Med mere end 40 års erfaring indenfor kirurgisk tandimplantatbehandling, er vi i stand til at finde den mest optimale løsning på tandproblemer. Vi kombinerer den kirurgiske præcision med dine personlige ønsker og behov. Behandlingerne udføres af en af klinikkens specialtandlæger og vores specialuddannede klinikpersonale.

Hvad er tandimplantater ?

Et tandimplantat er en kunstig rod, der erstatter en eller flere mistede tænder. Det har form som en skrue og er lavet af titanium, et meget vævsvenligt materiale som kan accepteres af organismen.

Hvor foregår behandlingen ?

Tandimplantatbehandling foregår på en af vore kirurgiske specialklinikker på Brædstrup Implantatcenter. Indsættelsen foretages af en af klinikkens 4 specialtandlæger, der alle har stor erfaring i tandkirurgi. Behandlingen sker i lokalbedøvelse under iagttagelse af streng sterilitet.

Behandlingen

Behandlingen foregår ved, at tandkødet skubbes til side, hvorefter tandimplantatet sættes i kæben. Herefter skal det hele i 2-4 måneder, inden det kan belastes med tygning.

I næste fase af behandlingen monteres der en forlænger på tandimplantatet. På denne forlænger kan der efter 2-3 uger laves en porcelænskrone.

Efterkontrol

Foregår hos din egen tandlæge eller hos os.