Kosmetisk tandpleje

Når tænderne gøres pænere, bliver smilet pænere. Et smukt smil ændrer ansigtsudtrykket, så mennesket bag smilet får mere selvtillid og en bedre udstråling.

Ansigt

Forskning har vist, at vi alle mere eller mindre bevidst vurderer vore medmenneskers ansigter mange gange daglig.

Smil

Smilets betydning understreges af, at vi ubevidst lader blikket vandre fra øjne til mund, når vi taler med andre mennesker. Derfor må tandlægen vide, hvilke elementer der skal ændres, hvis et utilfredsstillende smil skal gøres pænere.

Der er foretaget mange undersøgelser for at fastlægge kriterierne for et attraktivt smil. Fælles for dem alle er, at tænderne skal være hvide og harmoniske i perfekt samspil med den ramme, læberne danner. Det betyder ikke nødvendigvis, at tandstillingen skal være symmetrisk, for symmetri er sjælden i naturen og virker ofte kedelig, små afvigelser i form og stilling kan være med til at understrege et charmerende udtryk.

Tandæstetik

Tandæstetik er mere end smukke tænder. Det hænger nemlig sammen med hele harmonien i personens ansigt. Derfor er det vigtigt, at tandlægens viden er ajourført på netop dette område. På Brædstrup Implantatcenter er vi højt specialiserede i kosmetisk tandpleje.

Det er vigtigt:

  • at tænderne er i harmoni med ansigt og smil
  • at biddet fungerer problemfrit
  • at behandlingen som helhed er biologisk skånsom