Tandregulering

Brædstrup Implantat Center kan tilbyde tandregulering vha Invisalign, Spark eller konventionelle bøjler ved vores specialtandlæge Carsten Lemor.

Er du en af mange som generelt er ked af din tandstilling af fronttænderne og længes du efter et smukt, lige smil?

Brædstrup Implantat Center er stolte af at kunne introducere en ny type tandreguleringsmetode i form af Invisalign.

Invisalign er et revolutionerende koncept som kan rette front tænder på få uger.

Med denne revolutionerende metode kan du få rettet tænderne med gennemsigtige bøjler, som skal skiftes hver 14 dag. Denne metode kan rette endog store tandstillingsfejl helt uden man kan se det. Skinnerne er ikke ubehagelige at have på, og man kan ikke se, at du er igang med at få rettet tænderne.
Læs mere om Invisalign her

En konsultation hos vores specialtandlæge i tandregulering vil kunne fortælle dig hvor længe behandlingen vil vare, og hvad den kommer til at koste. En uforpligtende konsultation hos specialisten koster hos os 975 kr. Vælger du at få behandlingen udført, vil de 975 kr være en del af den endelige behandling og prisen reduceret hermed.

 

 

 

 

Du kan også på klinikken få rettet dine tænder med helt konventionelle bøjler som både findes i de almindelige bøjler og som hvide bøjler, så man næsten ikke kan se, at du har fået bøjler på tænderne. Desuden kan vi rette hele dit tandsæt med helt klare skinner, så man ikke kan se man er i gang med at få foretaget tandretning. Vi udfører både tandretning på voksne og på børn som er blevet afvist at få foretaget behandlingen i børnetandplejen. Hvis du skal have rettet store tandstillingsfejl eller skal have flyttet tænderne meget, vil behandlingen altid blive foretaget af vores specialtandlæge i ortodonti Carsten Lemor.

Læs mere om Carsten Lemor under behandlere.