Tandregulering

Brædstrup Implantat Center kan tilbyde tandregulering vha Invisalign, Inman Aligner eller konventionelle bøjler ved vores specialtandlæge.

Er du en af mange som generelt er ked af din tandstilling af fronttænderne og længes du efter et smukt, lige smil?

Brædstrup Implantat Center er stolte af at kunne introducere en ny type tandreguleringsmetode som har taget England med storm.

Inman Aligneren er et revolutionerende koncept som kan rette front tænder på få uger.

Hvordan virker det?

Inman Aligneren er en klar plastik bøjle som patienten selv kan tage af og på og som består af en gennemsigtig plastik barre og 2 fjedre som nemt passer hen over fronttænderne. I modsætning til en normal bøjle som sidder fast på tænderne, giver Inman Aligneren et konstant let pres på fortænderne så de rykkes hurtigere end ved konventionelle bøjlemetoder.

Udover de æstetiske fordele ved Inman Aligneren, er den nem at bruge og kan nemt blive sat ind i munden og tages ud igen på hvilket som helst tidpunkt, så man kan spise, børste tænder, (kysse) på normal vis. Når tænderne er flyttet til den ønskede position, bliver der monteret en meget diskret bøjle bag på tænderne, som holder tænderne i den nye position.

Se demonstrationsvideo herunder for nærmere information eller kontakt klinikken for en konsultation.

Se evt. også inmanaligner.com for nærmere information

Allernyeste step på tandreguleringsfronten er Invisalign tandregulering. Med denne revolutionerende metode kan du få rettet tænderne med gennemsigtige bøjler, som skal skiftes hver 14 dag. Denne metode kan rette endog store tandstillingsfejl helt uden man kan se det. Skinnerne er ikke ubehagelige at have på, og man kan ikke se, at du er igang med at få rettet tænderne.
Læs mere om Invisalign her

En konsultation hos vores specialtandlæge i tandregulering vil kunne fortælle dig hvor længe behandlingen vil vare, og hvad den kommer til at koste. En uforpligtende konsultation hos specialisten koster hos os 800 kr. Vælger du at få behandlingen udført, vil de 800 kr være en del af den endelige behandling og prisen reduceret hermed.

 

 

 

 

Du kan også på klinikken få rettet dine tænder med helt konventionelle bøjler som både findes i de almindelige bøjler og som hvide bøjler, så man næsten ikke kan se, at du har fået bøjler på tænderne. Desuden kan vi rette hele dit tandsæt med helt klare skinner, så man ikke kan se man er i gang med at få foretaget tandretning. Vi udfører både tandretning på voksne og på børn som er blevet afvist at få foretaget behandlingen i børnetandplejen. Hvis du skal have rettet store tandstillingsfejl eller skal have flyttet tænderne meget, vil behandlingen blive foretaget af vores specialtandlæge i ortodonti Carsten Lemor.

Læs mere om Carsten Lemor under behandlere.