Invisalign

Invisalign – finder dit smil frem

Creates your smile

Aftagelige – Komfortable – Næsten usynlige – Forsæt dit liv som hidtil mens du diskret får rettet dine tænder med Invisalign.

Du ønsker at får rettet dine tænder men har ikke mod på konventionelle togskinner i metal. Brædstrup Implantat Centers specialtandlæge i ortodonti hjælper dig videre med at finde en løsning til dig.

Vælg en specialtandlæge!
Flere tandlæger tilbyder tandretning med Invisalign. Almindelige tandlæger er begrænset i kun at kunne flytte de forreste tænder og må kun rette milde tandstillingsfejl. Vores specialtandlæge kan hjælpe dig -både hvis du har mindre eller mere komplicerede tandstillingsfejl.

 

Vores specialtandlæge Carsten Lemor er uddannet til at skabe et smil hvor der er taget højde for både æstetik, funktion og stabilitet.

Kun Invisalign anvender SmartTrack® materiale til deres skinner som er skabt til at optimere tandbevægelser. Skinnerne er gennemsigtige og fremstillet ud fra en 3D skanning af dine tænder.
Det anbefales at anvende skinnerne i 22 timer om dagen. Skinnerne kan tages ud og gør det nemt samtidig at holde dine tænder rene. Skinner skal skiftes hver 2. uge.

Prøv dit nye smil her
(Scan koden på pdf’en, tag en selfie og se dit nye smil)

For at få de mere avancerede tandbevægelser kan det være nødvendigt at indbygge små tandfarvede attachments på tænderne som fjernes igen når tænderne står i den ønskede position. Mangler der plads for at få tænderne til at stå lige kan man slibe op til 0,5 mm af emaljen i hvert mellemrum. Dette vil fremgå at dit personlige ClinChek.

Når den sidste skinne tages i brug aftales en tid til at få påsat retentionstråde. Retentionstråde er små metaltråde placeret på bagsiden af fortænderne. Trådene er med til at fastholde tænderne i den ønskede position.

Der fremstilles herefter en gennemsigtig skinne til overkæben som anvendes på samme måde som Invisalign skinnerne.

Når der er gået 3 mdr. kan de fleste nøjes med at sove med skinnen om natten. Flere vælger efter en periode helt at seponere retentionsskinnen mens andre anvender retenions-skinnen af og til som tryghed for at tænderne ikke flytter sig tilbage.