Brædstrup Implantat Center ansætter specialtandlæge i tandretning

Vi byder velkommen til Specialtandlæge i orthodonti Carsten Lemor

På Brædstrup Implantat Center er det nu også blevet muligt at få rettet sine skæve tænder, da centret har ansat specialtandlæge Carsten Lemor. Carsten Lemor er uddannet specialtandlæge i Orthodonti – dvs. tandregulering og tandretning – fra Århus Tandlægeskole. Han har i en årrække været leder af Skanderborg Kommunes børnetandplejes tandreguleringsafsnit, men er for nyligt tiltrådt i en stilling som ledende specialtandlæge i Herning Kommunale tandplejes afsnit for tandregulering. Carsten Lemor vil derudover også være at finde på Brædstrup Implantat Center, som har indledt et samarbejde med ham.

Carsten Lemor vil kunne tilbyde alle former for tandregulering på både børn og voksne. Der kan laves tandregulering med konventionelle bøjler, men også med “usynlige” bøjler eller bøjler som er hvide, så man næsten ikke kan se dem.

Der er et stigende behov blandt voksne for et smukt smil. Der er mange blandt den voksne befolkning, som går rundt og er kede af deres tænder, og ikke tror man kan gøre noget ved det, men det er der ingen grund til, for rigtig mange tandstillingsfejl kan rettes – også selv om man er voksen. Desuden er der mange børn, der bliver afvist at få rettet tænder i børnetandplejen i dag, da der ikke er økonomi til at rette alle børns tænder. Børn i dag får kun tilbudt tandretning, hvis der er et funktionelt behov, eller hvis tandstillingen er stærkt kosmetisk skæmmende, så mange børn bliver afvist og forældrene må så selv betale, siger Birgitte Skadborg, der er indehaver af Brædstrup Implantat Center.

Tidligere har der i Horsens kommune ikke været nogen privat klinik at henvende sig til, hvis man ønskede at få rettet sine tænder hos en specialist, men det kan man nu på Brædstrup Implantat Center.