Brædstrup Implantat Center søger receptionist/klinikassistent

Smilende klinikassistent/receptionist søges til fagligt stærk tandklinik i Brædstrup

Klinikassistent

Er du smilende og god til mennesker, så er du måske vores nye receptionist hos Brædstrup Implantat Center. Vi søger en udadvendt receptionist, der er god i mødet med patienterne, og som kan have overblikket, når der sker meget på samme tid.

Som receptionist har du den meget vigtige patientkontakt, som det første ansigt patienterne ser, når de træder ind og det sidste, når de går fra klinikken.
Du skal derfor kunne begå dig godt og have et smil på læben i situationer hvor der er travlt, og hvor der kommer mange patienter uden at det mindsker dit serviceniveau.
Vi er 36 travle kolleger på vores klinik og derfor har vi brug for en blæksprutte i receptionen, der sammen med vores nuværende receptionistteam på 3, kan hjælpe med at holde klinikken kørende. I deler i høj grad arbejdet mellem jer. Teamwork og god stemning er i højsæde på vores klinik.

Primære arbejdsopgaver:

  • Besvare telefon
  • Modtage og registrere ankomst af patienter
  • Have overblikket over behandlernes aftalebøger
  • Oprette nye patienter
  • Modtage betaling
  • Modtage og behandle henvisninger modtaget på EDI- portalen
  • Løse ad Hoc-opgaver
  • Åben for nye opgaver og ansvarsområder
  • Assistance ved stolen når påkrævet
  • Hjælpe til i sterilisationen når nødvendigt

Brædstrup Implantat Center er en stor henvisningsklinik. Vi er 36 medarbejdere og udfører alle behandlingstyper indenfor odontologien. Vi har tilknyttet 4 kæbekirurger, 1 ortodontist, 1 tandlæge som modtager henvisninger i parodontose og 1 tandlæge som modtager henvisninger i endodonti og en tandlæge som modtager patienter til smerteudredning og bidfunktion. Desuden foretager vi behandlinger i fuldnarkose med vores tilknyttede narkoseteam.

Implantatbehandlinger og større rekonstruktioner er en af vore spidskompetencer. Endvidere er vi kendte for at lægge stor vægt på forebyggelse og intensiv behandling af marginal parodontitis.
Vi har en moderne klinik med 8 behandlingsrum med alt i udstyr fra CBCT-scanner, mikroskop til intraorale scannere. Vi er i gang med en stor tilbygning til vores klinik, så vi får yderligere behandlingsrum og bedre personalefaciliteter.

Brædstrup Implantat Center er en klinik i rivende udvikling med meget stor tilgang af nye patienter hvert år – så du vil få nok at lave og have en dagligdag med masser af udfordringer.

Kvalifikationer og vilkår

Du er uddannet klinikassistent og har gerne erfaring som receptionist. Kendskab til Aldente er en fordel.
Stillingen er justerbar i forhold til timer, men gerne på 30-37 timer/ugen – vi er dog fleksible
Stillingen er i første omgang et barselsvikariat men for den rette person er der mulighed for fastansættelse
Tiltrædelse snarest muligt.

Interesseret?

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så send os en ansøgning

Kontaktdata:

E-mail: tandlaegehuset@implantatcenter.dk
Hjemmeside: www.implantatcenter.dk
For yderligere information kontakt klinikchef Helle Antonsen eller leder af receptionen Annette Elgaard på 75751236