Brædstrup Implantat Center søger tandlæge

Brædstrup Implantat Center søger tandlæge.

På Brædstrup Implantat Center søger vi en dygtig tandlæge. Stillingen vil være ledig fra 1.4 2019 gennemsnitligt 4 dage om ugen. I første omgang er der tale om et barselsvikariat, men for den rigtige kandidat vil der være mulighed for forlængelse og fastansættelse.

Brædstrup Implantat Center er en stor henvisningsklinik. Vi er 35 medarbejdere og udfører alle behandlingstyper indenfor odontologien. Vi har tilknyttet 4 kæbekirurger, 1 ortodontist, en tandlæge som modtager henvisninger i parodontose, en tandlæge som modtager henvisninger i endodonti og en tandlæge som modtager henvisninger i bidfunktion. Desuden foretager vi behandlinger i fuldnarkose med vores tilknyttede narkoseteam.Vi er således en klinik som kan modtage og behandle alle former for tandbehandlinger.

Implantatbehandlinger og større rekonstruktioner er en af vore spidskompetencer. Endvidere er vi kendte for at lægge stor vægt på forebyggelse og intensiv behandling af marginal parodontitis. Du vil blandt vore meget dygtige tandlæger have mulighed for faglig sparring. Vi er altid klar til at hjælpe hinanden.

Vi har en moderne klinik med 8 behandlingsrum med alt i udstyr fra CBCT-scanner, mikroskop til intraorale scannere. Vi skal i det nye år i gang med en stor tilbygning til vores klinik, så vi får yderligere behandlingsrum.

Brædstrup Implantat Center er en klinik i rivende udvikling med meget stor tilgang af nye patienter hvert år – så du vil få nok at lave og have en dagligdag med masser af udfordringer.

I klinikken har vi et udtrykkeligt ønske om at kunne tilbyde vores patienter den bedste behandling og vi stræber efter faglig udvikling og intern sparring. Du får rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer hos os. Samtidig er det vigtigt for os, at du bidrager til det gode arbejdsmiljø og har godt humør og gå-på-mod. Hos os er der højt til loftet, og vi vægter nærvær og omsorg for vores patienter meget højt. Klinikken har et særdeles godt arbejdsmiljø med dertil hørende positivt kollegialt samvær. Derfor er det også vigtigt, at vores nye tandlæge passer ind i dette miljø. Samtidig skal du være i stand til at give en god service og tage dig godt og omsorgsfuldt af dine patienter.

Vi forventer som en selvfølgelighed, at du laver tandlægearbejde af høj kvalitet, og du har lyst til at videreuddanne dig. Vi afholder på Brædstrup Implantat Center kurser, som du vil kunne være en del af.

Vi imødeser din ansøgning på mail på tandlaegehuset@implantatcenter.dk eller på Brædstrup Implantat Center, Tinghuspladsen 6, 8740 Brædstrup

For yderligere information kan du kontakte klinikchef Helle Antonsen eller tandlæge Birgitte Skadborg på 75751236.

Besøg endvidere vores hjemmeside www.implantatcenter.dk