Klinikken er stadig åben

Kære patient
Sundhedsstyrelsen har udsendt nye retningslinjer for private tandklinikker i Danmark.
Vi har stadig åbent, hvis du har ondt eller problemer med dine tænder.
Har du ondt i tænderne eller munden – eller er du i gang med kritiske behandlinger såsom paradentose, kan du stadig komme til på klinikken.
Har du allerede booket aftale til et almindeligt tandeftersyn, vil vi finde en ny tid til dig. Vi vil ringe dig op.
Du kan stadig blive behandlet, hvis det er nødvendigt.
Vores klinik i Brædstrup er åben sådan, at du kan få den nødvendige tandbehandling.
Jf. Tandlægeforeningen gennemfører vi ”kritiske funktioner, som behandling af traumer i tænder og mund, smerter, infektioner, rodbetændelse samt svære tilfælde af caries og af paradentose. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger og igangværende bøjlebehandling”.
Vores kæbekirurger er stadig til stede på klinikken ligesom vi stadig modtager henvisninger fra vores henvisere i det omfang de har brug for hjælp til en akut kæbekirurgisk opgave, de ikke selv varetager.
Du kan trygt komme på vores klinik som har de højeste hygiejne standarder. Vi har lavet tiltag som færre stole i venteværelset. Der vil ikke blive serveret kaffe eller være blade at læse i, og der vil være spritstander ved indgangen som vi vil bede dig benytte.
Er du i tvivl? Så ring eller skriv til os. 75751236 eller tandlaegehuset@implantatcenter.dk
Vi følger udviklingen tæt, og hvis anbefalingerne ændrer sig, ændrer vi også adfærd og giver besked hurtigst muligt på vores hjemmeside.
Pas godt på hinanden derude.
Med venlig hilsen
Birgitte Skadborg
Tandlæge
Brædstrup Implantatcenter