Kursus i parodontalkirurgi

Lørdag den 8. marts 2008, afholder Eva Karring kursus i parodontalkirurgi – live.

Kirurgisk parodontalbehandling er stadig et væsentligt element i behandlingen af patienter med avanceret parodontitis.

Dette kursus tager udgangspunkt i en gennemgang af spektret af parodontalkirurgiske teknikker fra de simple til de avancerede i behandlingen af dybe pocher i forbindelse med både tænder og implantater.

Det vurderes hvilke teknikker, der er bedst egnede til behandling af konkrete parodontologiske problemstillinger som vertikale defekter, periimplantitis, horisontalt fæstetab med flere og hvilke forventninger vi realistisk kan stille patienten i udsigt. Hvad skal ske postoperativt og hvordan vedligeholdes det opnåede resultat?

Kursisterne kigger Eva Karring over skulderen, mens hun live opererer en patient og undervejs kommenterer forløbet.

Til sidst evalueres operationsforløbet, teknik og instrumentarium drøftes og der er rige muligheder for at diskutere parodontologiske spørgsmål og erfaringer. Et kursus for dig, der ønsker at komme et skridt videre med dine parodontalbehandlinger.

 

Kursusgivere
Eva Karring er ph.d., specialist i parodontose og afdelingstandlæge på afdelingen for Parodontologi på Tandlægeskolen i Århus. Eva er dybt engageret i alle delområder indenfor dette speciale – fra vurdering af bakterieflora til behandling af avanceret parodontitis.

Tidspunkt
Kurset afholdes lørdag den 8. marts 2008, kl. 9.00-13.00.

Sted
Brædstrup Implantat Center
Tinghuspladsen 6, 8740 Brædstrup

Pris: kr. 3.500,-

Tilmelding – bemærk begrænset deltagerantal
Tilmeld dig på www.dandental.dk
eller ring til Kate på 43 66 44 07

 

Med venlig hilsen
Brædstrup Implantat Center