Parodontose specialist

Parodontose er blevet en folkesygdom.

Parodontose er en folkesygdom – en af de mest udbredte kroniske infektionssygdomme vi kender. Ved parodontose nedbrydes væv omkring tænderne og med tiden kan knoglen nedbrydes. Får parodontosen lov til at udvikle sig videre, kan tænderne ende med at blive løse eller falde ud.

Løbende forebyggende behandling hjemme, samt specifik behandling hos tandlæge eller tandplejer er meget vigtigt for at forebygge og begrænse parodontosens skadesvirkninger.

Desværre er deciderede parodontosespecialister en mangelvare i Danmark. Leder man efter en specialist i parodontose, behøver man dog ikke at rejse til udlandet for at konsulterer en uddannet ekspert i parodontologi. Der findes nemlig eksperter inden for parodontose herhjemme.

Eva Sidelmann Karring

En af dem er Eva Sidelmann Karring der praktiserer hos Brædstrup Implantat Center. Eva er Ph.d. og specialist i parodontose og afdelingstandlæge for afdelingen for Parodontologi på Tandlægeskolen i Århus. Eva er dybt engageret i alle delområder inden for dette speciale – fra vurdering af bakterieflora til behandling af avanceret parodontitis.

Du kan bestille tid til en konsultation hos Eva, hvis du vil vide mere om dine muligheder for behandling.

 

Med venlig hilsen
Brædstrup Implantat Center