Stor tandlægeklinik i Brædstrup udvider

Tandlægehuset Brædstrup lmplantat Center går i gang med at opføre tilbygning.

Brædstrup: Tandlægehuset Brædstrup lmplantat Center på Tinghuspladsen går nu i gang med en større udvidelse. Klinikken har købt ejendommen Østergade 16 i Brædstrup for at gøre udvidelsen mulig.

I øjeblikket er Østergade 16 ved at blive revet ned, og efter påske forventer klinikkens indehaver, tandlæge Birgitte Skadborg, at håndværkerne går i gang med opføre en tilbygning på 280 kvadratmeter.

Brædstrup lmplantat Center har brug for denne tilbygning for at imødekomme den stadig større tilstrømning af patienter, forklarer Birgitte Skadborg.

33 medarbejdere

Klinikken på Tinghuspladsen er en af områdets allerstørste tandklinikker, og den har i øjeblikket 33 medarbejdere.

På klinikken i Brædstrup varetager man alle former for tandbehandling, implantater, tandregulering, kosmetisk tandpleje, kirurgi og behandling i narkose.

Der kommer patienter fra hele landet til disse behandlinger, og pladsen på den i forvejen store klinik er nu blevet for trang, så derfor er en tilbygning blevet nødvendig.

I første omgang etableres der to nye klinikker og et opvågningsrum, som anvendes ved narkosepatienter.

Når byggeriet er overstået, vil Brædstrup lmplantat Center råde over i alt 10 behandlingsrum. Resten af tilbygningen skal bruges til personalefaciliteter, kontorer og lagerrum.

Se oprindelig artikel her, skrevet af Peter Hald, Horsens Folkeblad