Stort fremmøde til Henviserkursus

Der var fulde huse da Brædstrup Implantat Center afholdte det årlige henvisermøde….

Omkring 160 tandlæger havde valgt at tage turen forbi Hotel Pejsegården d. 11/5 2015

Aftenen startede med velkomst af Birgitte Skadborg

Herefter holdt Specialtandlæge Jens Hartlev et indlæg vedr. behandling af den medicinsk kompromitterede patient, herunder behandling af patienter i antikoagulationsbehandling.

Martin Holbech og Per Christiansen fra Spar Nord holdt et kort indlæg om at bygge bro mellem kronerne og klinikkens samlede økonomi.

Produktspecialist og tandlæge Inge Lundgaard fra 3M ESPE tog over og gav inspiration til valg af cement ved cementering af kroner og broer, hvorefter Mette Krebs fra KrebsErgonomi holdt et indlæg omkring hvordan man kommer til at sidde bedre ved klinikstolen og se bedre med lupbriller.

Efter pausen var der nyheder fra Nobel Biocare ved direktør Jan Jerne efterfulgt af Thomas Boas fra Puredent, som talte om brugen af A-PRF for at fremme vævsgenereringen ved operationer.

Afslutningsvis holdte specialtandlæge John Jensen et indlæg om behandling af dentoalveolære defekter i frontregionen med splitosteotomi og A-PRF

Brædstrup Implantat Center vil gerne hermed sige tusind tak for det store fremmøde og også takke alle de samarbejdspartnere, som er med til at gøre denne aften mulig.

Med venlig hilsen

Birgitte Skadborg