Tandplejer til Brædstrup Implantatcenter

Vi har travlt og vil gerne have dig med på holdet!

Søger du nye udfordringer, og trives du i en spændende og udviklende hverdag, hvor høj faglighed, medansvar og gode erfarne kollegaer er nøgleord? Så er det måske dig vi søger!

Om dig

Vi søger en tandplejer som har god energi, er smilende og en god håndværker. Samtidig sætter du en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den bedst mulige behandling. Du er grundig i din diagnostik, og kender til vigtigheden af, at patienterne henvises videre til tandlægebehandling, når der er behov herfor.

Faglige kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du:

  • er en rutineret og erfaren tandplejer
  • kan bevare overblikket og smilet, når der er travlt
  • kan tage selvstændige beslutninger
  • er aktiv i klinikkens dygtige team, og kan lide at sparre med dine kolleger

Vi tilbyder

Brædstrup Implantatcenter er en skøn, moderne henvisningsklinik for mere end 200 tandlæger, der ligger centralt placeret i Jylland 40 min. kørsel fra Århus. Til vores 11 klinikrum er vi et team bestående af 8 tandlæger, 4 specialtandlæger i kirurgi, 1 specialtandlæge i ortodonti, 1 tandlæge som modtager henvisninger i parodontose, 1 tandlæge som modtager henvisninger i endodonti, 3 tandplejere, 1 narkoselæge, og mange dygtige klinikassistenter, som alle glæder sig til at tage imod dig som ny kollega og sparringspartner. Vi løfter i flok og har fokus på fællesskabet, hvor vi også vægter det sociale højt.

Det er vigtigt for os, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø. Derfor afsætter vi også tid til behandler- og personalemøder og bruger meget tid på det psykiske arbejdsmiljø.

Vores hoved fokus næstefter at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre.

Vi har desuden et ønske om, at du løbende udvikler dig fagligt og efteruddanner dig

Stillingen er på ca 30 timer fordelt på 4 dage om ugen med mulighed for flere timer på sigt.

Kontakt

Er du interesseret, og har du lyst til at høre mere stillingen, er du velkommen til at kontakte Klinikchef Helle Antonsen på tlf. 7575 1236 eller send os din ansøgning hurtigst muligt på e-mail: tandlaegehuset@implantatcenter.dk

Ansøgningsfrist: Tirsdag den 1. juni 2021
Samtaler: Løbende