Om klinikken

Vi er et team bestående af højt uddannede tandlæger, tandplejere, specialister og klinikpersonale, som tilsammen har mange års erfaring i alle former for tandbehandling. I alt er vi over 45 medarbejdere som løbende deltager i efteruddannelse i både ind- og udland. En moderne tandlægeklinik, som også er henvisningsklinik for mere end 250 tandlægeklinikker fra hele landet.

Klinikken afholder kurser i kirurgi, implantatbehandlinger, parodontosebehandling, bidfunktionsbehandling, kroner, broer og større rekonstruktioner for kolleger.

Et tæt tværfagligt samarbejde mellem alle behandlere og personale gør det muligt at tilbyde et bredt udvalg af behandlingsmuligheder og dermed kombinere forskellige behandlingsformer. På den måde kan vi tilbyde den rette behandling for dig.

Brædstrup Implantat Center blev grundlagt i 1982 af tandlæge Hugo Eriksen og tandlæge Niels Knudsen .

I 2000 blev tandlæge Birgitte Skadborg ansat og i 2004 købte hun tandlæge Hugo Eriksens andel som valgte at gå på pension.

1/1 2014 overtog tandlæge Birgitte Skadborg  tandlæge Niels Knudsens halvdel af klinikken så hun nu er eneejer af klinikken.