Om klinikken

Vi er et team bestående af højt uddannede tandlæger, tandplejere, specialister og klinikpersonale, som tilsammen har mange års erfaring i alle former for tandbehandling. I alt er vi over 30 medarbejdere som løbende deltager i efteruddannelse i både ind- og udland. En moderne tandlægeklinik, som også er henvisningsklinik for mere end 150 tandlægeklinikker fra hele landet.

Klinikken afholder kurser i kirurgi, implantatbehandlinger, parodontosebehandling, bidfunktionsbehandling, kroner, broer og større rekonstruktioner for kolleger.

Et tæt tværfagligt samarbejde mellem alle behandlere og personale gør det muligt at tilbyde et bredt udvalg af behandlingsmuligheder og dermed kombinere forskellige behandlingsformer. På den måde kan vi tilbyde den rette behandling for dig.

Brædstrup Implantat Center blev grundlagt i 1971 af tandlæge Hugo Eriksen. I 1972 blev tandlæge Niels Erik Knudsen ansat og i 1975 medejer af klinikken. I 2000 blev tandlæge Birgitte Skadborg ansat og i 2004 købte hun tandlæge Hugo Eriksens andel.

1/1 2014 overtog Birgitte Skadborg Niels Knudsens halvdel af klinikken så hun nu er eneejer.