Brædstrup Implantat Center & Kosmetisk Center AROS har indgået et samarbejde

Brædstrup Implantat Center og Kosmetisk Center på AROS privathospital er på hver sit felt specialister i kosmetiske ansigtsbehandlinger på et anerkendt, højt kvalitetsniveau. Vi har derfor fundet sammen om at tilbyde vores kunder lettere adgang til de kompletterende specialbehandlinger vi til sammen råder over. For eksempel er et flot tandsæt bag ved en hængende sur mund med smalle læber hverken charmerende eller harmonisk. Omvendt er der ikke meget vundet ved et overlæbeløft, som blot afslører et forsømt tandsæt.

Om Kosmetisk Center AROS
Kosmetisk Center på AROS udfører kosmetiske behandlinger for at hjælpe vores patienter til et udseende, som stemmer overens med deres indre oplevelse af sig selv. At skabe harmoni imellem egenopfattelse og udseende kan have stor betydning for det personlige selvværd. Vores hudlæger, plastikkirurger og kæbekirurger tilstræber at tilbyde den bedste medicinske og kirurgiske behandling.

I kraft af deres samlede speciallægeekspertise, løbende vedligeholdt på internationale kurser – behersker de til sammen hele det anerkendte kosmetiske behandlingsrepertoire, såvel det medicinske som det kirurgiske, uanset om problematikken udspringer fra huden eller skelettet.

Alle vores specialsygeplejersker og kosmetologer er kvalificerede i de mest anerkendte kosmetiske behandlinger. Vi både underviser og deltager ofte i nationale og internationale konferencer og kurser.

Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde imellem vores specialister. Det er vigtigt at understrege, at for os er optimal behandling ikke ubetinget det sidste nye. En optimal løsning for os er den dokumenterede og mest sikre løsning til at opnå vores patienters mål.

Læs mere om Kosmetisk Center her >

Ansigtsguiden - rynker, hulheder, deformiteter & hudproblemer

Ansigtsguiden beskriver de mange behandlingsmuligheder, Kosmetisk Center AROS kan tilbyde på forskellige problematikker. Om du har fået rynker eller hulheder med alderen, har problemer med din hud enten pigmentering, akne eller akne-ar, eller om du er ked af ubalancen i dit ansigt, fx pga. en for stor eller lille næse, over- eller underdimensioneret hage, eller om du lider af uønsket hårvækst eller hårtab, så har vi den rette palette af kompetencer med lang erfaring inden for Plastikkirurgi og Kosmetiske behandlinger.

Se og prøv ansigtsguiden her > 

Kosmetisk Center AROS tilbyder bl.a effektive og dokumenterede behandlinger inden for følgende områder:

Øvre og nedre øjenlågsløft – Læs mere her >

Hage, kindben og kæber – Læs mere her >

Pandeløft og Tindingeløft – Læs mere her >

Mellemansigtsløft – Læs mere her >

Nedre ansigts- og halsløft – Læs mere her >

MACS-ansigtsløf – Læs mere her >

Ansigts-og halsløft med tråde – Læs mere her >

Overlæbe- og mundvigsløft – Læs mere her >

Læbeforstørrelse – Læs mere her >

Næsekorrektion – Læs mere her >

Fedtsugning i ansigt – Læs mere her >

Fedttransplantation – Læs mere her >

Fillers til rynker og folder – Læs mere her >

Botox til fynker og folder – Læs mere her >

Uønsket hårvækst – Læs mere her >

Hårtransplantation – Læs mere her >

Karsprængninger – Læs mere her >

Hudpletter og pigmentforstyrrelser – Læs mere her >

Abnorm svedtendens – Læs mere her >

Kosmetologiske behandlinger – Læs mere her >

PATIENTERNE UDTALER:

“Smuk Smukkere Smukkest

Alt ligger jo i det præcise og dygtige håndværk. At man kan skabe og bygge noget op. At man kan tegne en model og sætte den i forberedende tusch streg præcis lige der, hvor den skal være og ikke bare lidt ved siden af. At man kan skære, klippe og sy, så resultatet bliver smukt og overbevisende. At man har blik for den helt afgørende detalje. Det kræver stor erfaring og faglig dygtighed. Ikke alle kan gøre det. Men det kan man på AROS Privathospital, hvor det faglige niveau efter min vurdering er meget højt.:

Det må være meget smukt og stort for en kirurg og hans team af medarbejdere at kunne genskabe den før omtalte smukke kvindekrop.

Min afsluttende konklusion skal opfattes som en opmuntring og et velmenende råd til de kvinder, der af forskellige årsager ikke har været så heldige at kunne bevare deres bryst. For dem er der jo heldigvis AROS.”

Læs flere udtalelser her >